Samosa, Papadum, Paneer tikka tandoori, Saag paneer, Dal makhani, Basmati rice, Butter naan, Raita Desserts: Kheer of Gulab jamun. (Noten, Melk)
Malse stukken Indiase kaas bedekt met een knapperig gekruid beslag en gefrituurd.
Gefrituurde uienbeignets: gesneden ui gedoopt in een beslag van kikkererwtenmeel en vervolgens gebakken.
frituurd pasteitje met een hartige vulling van gekruide aardappelen, ui, erwten en linzen.
Kippenvleugels gemarineerd in yoghurt met een pittige en gekruide marinade en gegrild in de kleioven.
Chennai style kip filet met maismeel en rijstmeel wordt gefrituurd en gemengd met getemperde kruiden.
Jhol momo is een Nepalees dumpling geserveerd in een pittige tomatensoep, gekookt met een mengsel van gemalen pinda’s, sojabonen of sesamzaadjes.
All gerechten worden geserveerd met salade en groenten in kerriesaus.
Indiase kaasblokjes gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en Indiase kruiden.
Kipfilet gemarineerd in yoghurt met gember knoflookpasta en een pittige en gekruide marinade.
Kipfilet gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta, verse knoflook en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Kippenpoten gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Kipfilet gemarineerd in yoghurtmet gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Lamsvlees gemarineerd in yoghurt met gember knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Tijgergarnalen gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
Gegrilde kipfilet bereid in mild gekruide currysaus met verse knoflook, tomaten en ui
Kipfilet bereid in een gekruide currysaus met verse ui, tomaten en paprika.
Gegrilde kipfilet bereid in een romige currysaus van room, en diverse soorten noten.
Kipfilet bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Kipfilet bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer hete specerijen uit Zuid-India.
Kipfilet bereid in een grkruide currysaus met knoflookpasta,verse tomaten en yoghurt.
Kipfilet bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Kipfilet kerrie gekookt met indiase linzen, medium hete kruiden, citroensap en tomaten.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
Gegrild lamsvlees bereid in een mild gekruide currysaus met verse knoflook, tomaten en ui.
Gegrild lamsvlees bereid in een gekruide currysaus met verse ui, tomaten en paprika.
Lamsvlees bereid in een gekruide currysaus met knoflookpasta, verse tomaten en yoghurt.
Lamsvlees bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Lamsvlees bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer hete specerijen uit Zuid-India.
Lamsvlees bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
Verse seizoensgroenten bereid in een mild gekruide currysaus met ui en tomaten.
Seizoensgroenten bereid in een romige currysaus van room, kokos en verschillende soorten noten.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een goudkleurige romige currysaus met boter.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een mild gekruide currysaus met verse tomaten en ul.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een gekruide currysaus met verse ui, tomaten, paprika.
Indiase kaas bereid in een gekruide currysaus met spinazie en mild geurige kruiden.
Urid bonen, rode kideny bonen en gele spliterwten allemaal samen bereid met melk en roomboter.
Bloemkool en aardappelen bereid in een mild gekruide currysaus met ul, tomaten en paprika.
Indiase kikkererwten bereid in een mild gekruide currysaus met verse knoflook, ui en tomaten.
Een beroemde nepalese curry bereid met aardappelen, bamboescheuten en zwarte ogen bonen.
Populair Noord-Indiaas gerecht van aubergines geroosterd in traditionele tandoor en gekookt met kruiden voor een perfecte mix van rokerige smaak.
Alle gerechten worden geserveerd met groenten in kerriesaus en raita.
Verse seizoensgroenten bereid met basmatirijst in combinatie met noten en kruiden.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
arnalen bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Grote garnalen, gekookt in roomsaus met boter, kokos en amandelpoeder (zeer milde smaak).
Garnalen bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer pikante specerijen uit Zuid-India.
Stukjes vis in een medium hete saus, gekookt met medium hete Indiase kruiden, uien, tomaten en paprikas (medium of heet).
Visfilet bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Visfilet bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer pikante specerijen uit Zuid-India.
Garnalen bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer pikante specerijen uit Zuid-India.
Gemengde salade met tomaat, komkommer, rode en groene eikenbladsla, rucola, olijven en tandoori kip tikka.
Een exotische lekkernij: zoete gefrituurde balletjes op basis van melk, gedoopt in een warme suikerstroop.
Een populair Indiaas dessert gemaakt van zachte, sponsachtige kaasballetjes, gedrenkt in romige, gezoete en gearomatiseerde melk.