Samosa, Papadum, Paneer tikka tandoori, Saag paneer, Dal makhani, Basmati rice, Butter naan, Raita Desserts: Kheer of Gulab jamun. (Noten, Melk)
Mint tikka, Papadum, Kip tikka tandoori, Lamskarahi of Kip tikka karahi, Dal makhanee, Saag paneer, Basmati rijst, Knoflook naan Desserts: Kheer of Gulab jamun.
Milde gekruide Nepalese noodle soup.
Indiase kippensoep.
Indiase milde gekruide linzensoep.
Malse stukken Indiase kaas bedekt met een knapperig gekruid beslag en gefrituurd.
Gefrituurde uienbeignets: gesneden ui gedoopt in een beslag van kikkererwtenmeel en vervolgens gebakken.
frituurd pasteitje met een hartige vulling van gekruide aardappelen, ui, erwten en linzen.
Gestoomde /gebakken momo's, gevuld met gekruid kipgehakt.
Gemarineerde en gegrilde kip bereid met muntsaus en Indiase krutden.
Kippenvleugels gemarineerd in yoghurt met een pittige en gekruide marinade en gegrild in de kleioven.
Tijgergarnalen bedekt met een knapperig gekruid beslag en gefrituurd.
Chennai style kip filet met maismeel en rijstmeel wordt gefrituurd en gemengd met getemperde kruiden.
Heet en pittig veg momos gebakken met ui, paprika, tomaten en chill.
Jhol momo is een Nepalees dumpling geserveerd in een pittige tomatensoep, gekookt met een mengsel van gemalen pinda’s, sojabonen of sesamzaadjes.
All gerechten worden geserveerd met salade en groenten in kerriesaus.
Indiase kaasblokjes gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en Indiase kruiden.
Kipfilet gemarineerd in yoghurt met gember knoflookpasta en een pittige en gekruide marinade.
Kipfilet gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta, verse knoflook en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Kippenpoten gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Kipfilet gemarineerd in yoghurtmet gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Lamsvlees gemarineerd in yoghurt met gember knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Tijgergarnalen gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
Gegrilde kipfilet bereid in mild gekruide currysaus met verse knoflook, tomaten en ui
Kipfilet bereid in een gekruide currysaus met verse ui, tomaten en paprika.
Gegrilde kipfilet bereid in een romige currysaus van room, en diverse soorten noten.
Kipfilet bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Kipfilet bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer hete specerijen uit Zuid-India.
Kipfilet bereid in een grkruide currysaus met knoflookpasta,verse tomaten en yoghurt.
Kipfilet bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Kipfilet kerrie gekookt met indiase linzen, medium hete kruiden, citroensap en tomaten.
Kipfilet bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer hete specerijen uit Zuid-India.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
Gegrild lamsvlees bereid in een mild gekruide currysaus met verse knoflook, tomaten en ui.
Gegrild lamsvlees bereid in een gekruide currysaus met verse ui, tomaten en paprika.
Lamsvlees bereid in een gekruide currysaus met knoflookpasta, verse tomaten en yoghurt.
Lamsvlees bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Lamsvlees en spinazie bereid in een mild gekruide currysaus met knoflook.
Lamsvlees bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer hete specerijen uit Zuid-India.
Lamsvlees bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Lamsvlees bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer hete specerijen uit Zuid-India.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
Verse seizoensgroenten bereid in een mild gekruide currysaus met ui en tomaten.
Seizoensgroenten bereid in een romige currysaus van room, kokos en verschillende soorten noten.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een goudkleurige romige currysaus met boter.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een mild gekruide currysaus met verse tomaten en ul.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een gekruide currysaus met verse ui, tomaten, paprika.
Indiase kaas bereid in een gekruide currysaus met spinazie en mild geurige kruiden.
Urid bonen, rode kideny bonen en gele spliterwten allemaal samen bereid met melk en roomboter.
Bloemkool en aardappelen bereid in een mild gekruide currysaus met ul, tomaten en paprika.
Indiase gele linzen bereid met boter en verse knoflook, ui en tomaten.
Indiase kikkererwten bereid in een mild gekruide currysaus met verse knoflook, ui en tomaten.
Champignons bereid met verse ui en tomaten.
Een beroemde nepalese curry bereid met aardappelen, bamboescheuten en zwarte ogen bonen.
Populair Noord-Indiaas gerecht van aubergines geroosterd in traditionele tandoor en gekookt met kruiden voor een perfecte mix van rokerige smaak.
Alle gerechten worden geserveerd met groenten in kerriesaus en raita.
Verse seizoensgroenten bereid met basmatirijst in combinatie met noten en kruiden.
Lamsvlees bereid met basmatiryst in combinatie met noten en kruiden.
Garnalen bereid met basmatirijst in combinatie met noten en kruiden.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
arnalen bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Grote garnalen, gekookt in roomsaus met boter, kokos en amandelpoeder (zeer milde smaak).
Garnalen bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer pikante specerijen uit Zuid-India.
Stukjes vis in een medium hete saus, gekookt met medium hete Indiase kruiden, uien, tomaten en paprikas (medium of heet).
Visfilet bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Visfilet bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer pikante specerijen uit Zuid-India.
Garnalen bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer pikante specerijen uit Zuid-India.
Visfilet bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer pikante specerijen uit Zuid-India.
Gemengde salade met tomaat, komkommer, rode en groene eikenbladsla, rucola, olijven en tandoori kip tikka.
Rode en witte bien met erdiden.
Kipnuggets zijn kleine stukjes kip zonder been die gepaneerd of gehavend zijn en vervolgens gefrituurd.
Indiaas wit brood gevuld met kaas en knoflook.
Indiaas Volkoren bruin brood.
Indiaas bruin brood bestaande uit meerdere lagen met boter.
Bruin brood bestaande uit meerdere lagen en gevuld met aardappelpuree.
Een exotische lekkernij: zoete gefrituurde balletjes op basis van melk, gedoopt in een warme suikerstroop.
Een populair Indiaas dessert gemaakt van zachte, sponsachtige kaasballetjes, gedrenkt in romige, gezoete en gearomatiseerde melk.
Een typisch Indiaas dessert gemaakt met wortels, ghee, verse melk, suiker en gedroogd fruit; rijk en decadent.