Voor twee personen. Papadum, samosa, paneer tikka tandoori, dal makhani, saag paneer, butter naam, basmatirijst en raita Keuze uit: Kheer of Gulab jamun.
Voor twee personen. Papadum, mint tikka, chicken tikka tandoori, lamb karahi, saag paneer, garlic naan en basmatirijst Keuze uit: Kheer of Gulab jamun.
Milde gekruide Nepalese noodle soup.
Indiase kippensoep.
Indiase milde gekruide linzensoep
Malse stukken Indiase kaas bedekt met een knapperig gekruid beslag en gefrituurd.
Gefrituurde uienbeignets: gesneden ui gedoopt in een beslag van kikkererwtenmeel en vervolgens gebakken.
frituurd pasteitje met een hartige vulling van gekruide aardappelen, ui, erwten en linzen.
Gestoomde/gebakken momo's, gevuld met gekruid kipgehakt.
Gemarineerde en gegrilde kip bereid met muntsaus en Indiase krutden.
Kippenvleugels gemarineerd in yoghurt met een pittige en gekruide marinade en gegrild in de kleioven.
Tijgergarnalen bedekt met een knapperig gekruid baslay en gefrituurd.
Chennai style kip filet met maismeel en rijstmeel wordt gefrituurd en gemengd met getemperde kruiden.
Heet en pittig veg momos gebakken met ui, paprika, tomaten en chill.
All gerechten worden geserveerd met salade en groenten in kerriesaus.
indiase kaasblokjes gemarineerd in yoghurt Chilli chicken tikics en Indiase kruiden.
ipfilet gemarineerd in yoghurt met gember knoflookpasta en een pittige en gekruide marinade.
ipfilet gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta, verse knoflook en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
ippenpoten gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
ipfilet gemarineerd in yoghurtmet gember-knoflookpasta eneen zelf emaakt tandoori kruidenmengsel.
amsvlees gemarineerd in yoghurt met gember knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
ijgergarnalen gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta een ee tandoori kruidenmengsel.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
Gegrilde kipfilet bereid in mild gekruide currysaus met verse knoflook, tomaten en ui
Kipfilet bereid in een gekruide currysaus met verse ui, tomatenen paprika.
Gegrilde kipfilet bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Kipfilet bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Kipfilet bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer hete specerijen uit Zuid-India.
Kipfilet bereid in een grkruide currysaus met knoflookpaste,verse tomaten en yoghurt.
Kipfilet bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Kipfilet kerrie gekookt met indiase linzen, medium hete kruiden, citroensap en tomaten.
Een Gerecht in koninklijke stijl met malse kip filet gekookt tot in de perfectie in een rijke jus van ui tomaat cashewnoten met milde kruiden
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
Gegrild lamsvlees bereid in een mild gekruide currysaus met verse knoflook, tomaten en ui.
Gegrild lamsvlees bereid in een gekruide currysaus met verse ui, tomaten en paprika.
Lamsvlees bereid in een gekruide currysaus met knoflookpaste, verse tomaten en yoghurt.
Lamsvlees bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Lamsvlees en spinazie bereid in een mild gekruide currysaus met knoflook.
Lamsvlees bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer hete specerijen uit Zuid-India.
Lamsvlees bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Blokjes van mals lamsvlees gekookt in een lip-smakende cashew-ui jus met versgemalen kruiden en afgewerkt met room.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
erse seizoensgroenten bereid in een mild gekruide currysaus met ui en tomaten.
Seizoensgroenten bereid in een romige currysaus van room, kokos en verschillende soorten noten.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een goudkleurige romige currysaus met boter.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een mild gekruide currysaus met verse tomaten en ul.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een gekruide currysaus met verse ui, tomaten, paprika.
Indiase kaas bereid in een gekruide currysaus met spinazie en mild geurige kruiden.
Urid bonen, rode kideny bonen en gele spliterwten allemaal samen bereid met melk en roomboter.
Bloemkool en aardappelen bereid in een mild gekruide currysaus met ul, tomaten en paprika.
Een kruidige melange van aardeppelen en erwtjes in kerriesaus.
Indiase gele linzen bereid met boter en verse knoflook, ui en tomaten.
Indiase kikkererwten bereid in een mild gekruide currysaus met verse knoflook, ui en tomaten.
Champignons bereid met verse ui en tomaten.
Een uniek en eiwitrijk Indiase curry recept gemaakt met soya chaap en een kruidenrijke jussaus.
Populair Noord-Indiaas gerecht van aubergines geroosterd in traditionele tandoor en gekookt met kruiden voor een perfecte mix van rokerige smaak.
Een heerlijke Gerecht van gebakken bolletjes van aardappel en paneer in een rijke en romige milde jus met een beet je zoetig zweem.
Alle gerechten worden geserveerd met groenten in kerriesaus en raita.
Verse seizoensgroenten bereid met basmatirijst in combinatie met noten en kruiden.
Lamsvlees bereid met basmatiryst in combinatie met noten en kruiden.
Garnalen bereid met basmatirijst in combinatie met noten en kruiden.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst.
arnalen bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Grote garnalen, gekookt in roomsaus met boter, kokos en amandelpoeder (zeer milde smaak).
Garnalen bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer pikante specerijen uit Zuid-India.
Stukjes vis in een medium hete saus, gekookt met medium hete Indiase kruiden, uien, tomaten en paprikas (medium of heet).
isfilet bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Visfilet bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer pikante specerijen uit Zuid-India.
Gemengde salade met tomaat, komkommer, rode en groene eikenbladsla, rucola, olijven en tandoori kip tikka.
Basmatirijst bereid met verse champignons en kruiden
Basmatirijst bereid met | ei en kruiden.
Rode en witte bien met erdiden.
Kipnuggets zijn kleine stukjes kip zonder been die gepaneerd of gehavend zijn en vervolgens gefrituurd.
Indiaas zacht wit brood gegarneerd met knoflook
Indiaas zacht wit brood gevuld met kaas.
Indiaas zacht wit brood gevuld met diverse soorten noten, kokos, rozijnen en cashewnoten.
Indiaas wit brood gevuld met kaas en knoflook.
Indiaas Volkoren bruin brood.
Indiaas bruin brood bestaande uit meerdere lagen met boter.
Bruin brood bestaande uit meerdere lagen en gevuld met aardappelpuree.
Een beroemde nepalese curry bereid met aardappelen,bamboescheuten en zwarte ogen bonen.